Úprava lístku osoby

Logika ovládání lístku osoby se mírně liší od bibliografických záznamů. Zavřete-li lístek tlačítkem „Zavřít“, data se uloží; zavřete-li okno tlačítkem pro zavření okna, data se neuloží:

img